Eseménynaptár

h k sze cs p szo v
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

2021. május 01.

Zene SzombatON - Magyarock - Four To Four

Időpont: 2021. május 01. 18:00
Helyszín: Online

Az a fantasztikus a rockzenében, hogy telis-tele van megunhatatlan klasszikusokkal, csakúgy, mint a magyar rockzene! Nagy sikerű műsorunkban, a Zene SzombatONban pedig az a fantasztikus, hogy az abban most hétvégén a porondra lépő csapat, a Four To Four ilyen legendás magyar rockcsemegékkel fogja elkápráztatni Önöket!

A koncertet Facebook-oldalunkon és YouTube-csatornánkon tekinthetik meg. 

ELMARAD - május elsejei jótékonysági akció

Időpont: 2021. május 01. 10:00
Helyszín: ELMARAD

Kedves Közönségünk!

A Babits Mihály Kulturális Központ a május elsejei jótékonysági akció elmaradásával kapcsolatban az alábbi közleményt adja ki:

A Babits Mihály Kulturális Központ a februári farsangi jótékonysági fánksütő akcióját követően a május 1-i majális hangulatát és ízét megidézve egy újabb jótékonysági eseményt kívánt meghirdetni Szekszárd város lakossága részére.

Terveink szerint 300 adag virslit és alkoholmentes sört, illetve gyermekeknek szörpöt kívántunk a Babits Mihály Kulturális Központ étterméből az ablakon keresztül az ideérkező vendégek számára kiosztani, a járványügyi szabályok, a gyülekezési és csoportosulási tilalom legszigorúbb betartása mellett.

A mai napon folyamatosan kaptunk jelzéseket, hogy a jótékonysági akciót sokan félreértelmezték és egy tavaszi szabadtéri rendezvény lehetőségét látták benne, melyet természetesen nem lehet a jelenlegi szabályozás értelmében lebonyolítani.

Ezért intézményünk úgy döntött, hogy a jótékonysági akciót május elsején nem tartjuk meg. Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Megértésüket köszönjük!

Berlinger Attila
ügyvezető igazgató
Babits Mihály Kulturális Központ
 

 

Szekszárdi Értéktár - Ő maga volt a XX. század - Mészöly Miklós

Időpont: 2021. február 26. 18:00 - 2021. május 31. 20:00
Helyszín: Online

Kultikus alakja a magyar irodalomnak, mégis, mintha kicsit még mindig ismeretlen lenne - főleg az olvasóközönség előtt. A Kossuth-díjas Mészöly Miklós szakértők szerint a XX. század egyik, ha nem a legjelentősebb prózaírója, akit most a Szekszárdi Értéktárban hozunk közelebb Önökhöz. 

A felvételt Facebook-oldalunkon és YouTube-csatornánkon tekinthetik meg.

Figyelem, február 27-én Facebook-oldalunkon a négy adásból összeállított kérdéscsokorra várjuk a helyes válaszokat! Játsszon, és nyerje meg a Szekszárdi Értéktárhoz kapcsolódó ajándékaink egyikét! A korábbi epizódok megtalálhatók Facebook-oldalunkon és YouTube-csatornánkon.

Alkotók: Gödrei Zoltán, Gyulai Ákos 

up