Eseménynaptár

h k sze cs p szo v
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

ÚJ IDŐPONT! - Dumaszínház – Történjen bármi - Kőhalmi Zoltán önálló előadása

Esemény dátuma: 
2021. szeptember 24. 18:00
Helyszín: 
Színházterem
Esemény kategória: 
Előadás
Műfaj: 
Előadás

Kedves Közönségünk! 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a június 15-re módosított 18.00 órás TÖRTÉNJEN BÁRMI - Kőhalmi Zoltán önálló előadása c. esemény időpontja módosult. A programra szeptember 24-én kerül sor! 

A Dumaszínház értesítője:

"A június 15-re módosított 18.00 órás TÖRTÉNJEN BÁRMI - Kőhalmi Zoltán önálló előadása c. előadásunkat a Babits Mihály Kulturális Központban technikai okok miatt sajnos nem tudjuk megtartani. 

Az előadást hosszas szervezés és egyeztetés után sikerült másik időpontra áttennünk.

Az új időpont: 2021. szeptember 24. 18.00 [...].

Amennyiben megfelel Önöknek az időpont, a belépőjegyük automatikusan érvényes az új előadásra, azzal egyéb teendőjük nincsen.

Ha az új időpont nem felelne meg, kérjük az ugyfelszolgalatvidek@dumaszinhaz.hu e-mail címre jelezzék visszaváltási igényüket június 20-ig, hogy ezt továbbíthassuk az jegyértékesítési partnerünknek, az Interticketnek. Önök azonban dönthetnek úgy, hogy nem kérik a belépőjegyek visszaváltását, támogatva ezzel a Dumaszínház fennmaradását. Kérjük, fontolják meg ezt a lehetőséget is, mivel ebben a rendkívüli helyzetben nagy segítséget jelent számunkra.

Amennyiben az InterTicket valamelyik partnerirodájában vásárolta a jegyét, úgy június 20-ig az alábbi űrlapon jelezheti visszatérítési igényét:

https://www.jegy.hu/articles/1066/a-dumaszinhaz-budapesti-es-videki-eloadasainak-listaja-visszavaltasi-igeny-jelzesenek-a-hataridejevel

(A link kizárólag a jegyirodákban megvásárolt jegyek esetében működik!)

A visszaváltás folyamatosan történik [...]".

Már az ősember is mesélt történeteket a tűz mellett ülve a barlangban. Az élmény azóta is az ösztöneinkben van, de ötezer évvel ezelőtt nem lett volna ennyire komfortos az élmény. Kőhalmi Zoltán önálló estjén a nézők székeken ülhetnek, van ajtó és nem mamutagyarral kell fizetni. Mi történt azóta a történetekkel? Mit keres a palotás az iskolai Pán Péter musicalben? Milyen messziről látszik az Üveghegy? Melyik a világ legfélelmetesebb filmje, és miért nem felejti el soha az, aki nem látta? Ebből az előadásból minden kiderül, történjen bármi.
 
Az előadás időtartama kb. 70-75 perc.
 
Információ:
  • Jegyár: 3.990 Ft
Jegyek kaphatók az IBUSZ Utazási Irodában (Széchenyi u. 40.) és interneten.

up