Eseménynaptár

h k sze cs p szo v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Hírlevél feliratkozás

ELMARAD: Kettőskereszt vagy amit akartok - Dombóvári István önálló estje

Esemény dátuma: 
2020. április 29. 19:00
Helyszín: 
Rendezvényterem
Esemény kategória: 
Előadás

#Kettőskereszt vagy amit akartok

Életünk jelentős része a közösségi oldalakon zajlik, ami alaposan átrendezte és újraalkotta a szokásainkat. De vajon tényleg ismerjük az ismerőseinket? Biztos, hogy szeret minket az, aki folyamatosan felfelé tartott mutatóujjat küld mindenre? Mit akarhat valójában tőlünk, aki rendszeresen megbök? És egyébként hová tettem a lakáskulcsomat??? Dombóvári István legújabb önálló estjében többek között ezekre a mindenkit érintő kérdésekre keres válaszokat. Stand up, jelenet és zene két órában!

Műsorvezető:

  • Bellus István

Információ:

  • Jegyár: 3.600 Ft
  • Jegyek elővételben a dumaszinhaz.jegy.hu oldalon és személyesen az IBUSZ Utazási Irodában vásárolhatók.

FRISSÍTÉS:

A Dumaszínház közleménye:

„Kedves Nézőink!

Az április 29-i 19.00 órás Kettőskereszt vagy amit akartok - Dombóvári István önálló estje c. előadásunk a Babits Mihály Kulturális Központban a Magyarország Kormánya által kihirdetett vészhelyzet miatt elmarad.

Az előadás új időpontja: 2020. szeptember 29. 19.00, az előadás helyszíne változatlan.

Amennyiben megfelel Önöknek az időpont, a belépőjegyük automatikusan érvényes az új előadásra, azzal egyéb teendőjük nincsen.

Ha az időpont nem felel meg, kérjük az ugyfelszolgalatvidek@dumaszinhaz.hu e-mail címre jelezzék visszaváltási igényüket március 31-ig, hogy ezt továbbíthassuk az jegyértékesítési partnerünknek, az Interticketnek. Önök azonban dönthetnek úgy, hogy nem kérik a belépőjegyek visszaváltását, támogatva ezzel a Dumaszínház fennmaradását. Kérjük, fontolják meg ezt a lehetőséget is, mivel ebben a rendkívüli helyzetben nagy segítséget jelent számunkra. Amennyiben nem online vásárolta jegyét, akkor a vásárlás helyén tudja visszaváltani, ha ezen intézmény zárva tart, a visszaváltásra az újranyitás után tud sort keríteni. Amennyiben a módosított időpont idejéig nem szűnnek meg a járványügyi intézkedések, ismét új időpontot egyeztetünk és ugyanilyen formában jelezzük Önöknek.”

up