Eseménynaptár

h k sze cs p szo v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

ÁRIA MÁNIA - Müller Beáta, Horváth Evelin és Kiss Dezső áriaestje

Esemény dátuma: 
2014. március 08. 19:00
Helyszín: 
Agóra Színházterem
Esemény kategória: 
Koncert, hangverseny
 
 
 
Zongorán közreműködik Grósz Zsuzsanna
Műsorvezető: Csötönyi László
 
 
Jegyek kaphatók a Babits Mihály Kulturális Központban és a ticketportal.hu-n (Jegyár: 2000 Ft)
 
Müller Beáta mezzoszoprán
 
"Gyermekkoromban csodálatos emberek vettek körül. Végig segítették, egyengették a pályafutásomat. Vándortarisznyámat megtöltötték bíztató szavakkal, tisztán csengő hangokkal, szabadon szárnyaló dallamokkal, a tiszta művészet erejével. Az éneklés számomra nem cél, hanem maga az élet, amelyben anyaként is oly sok hangnem egymáshoz csiszolása a feladatom. Új koncerthez érkezvén új dallamokat veszek elő a tarisznyámból, melyben gyermekkorom hangjai mellett az érettebb Müller Bea szólal meg."
 
Grósz Zsuzsanna
 
„...azt hiszem,csak zongorázni szerettem volna. Mindegy mit, csak a hangszer közelében legyek. Mostanában sokat játszom színházi zenét, így öröm visszatérni az alapokhoz, a komolyzenéhez.”
 
Horváth Evelin szoprán
 
„Lélek-hang-dallam-ária-mánia-érzelem-élmény. Ennyi, velük vagyok Egy Egész. Énekelve adhatok valamit magamból… jó érzés adni… és érezni a közönség szeretetét. Hallhattak már Éj Királynőjeként a Varázsfuvolában, voltam Adél a Denevérben, külföldön és itthon énekeltem számos koncert szoprán szólistájaként. Most adhatok még, lelkemet-hangomat, élményt!...”
 
Kiss Dezső basszus
 
„...igen, egy kicsit későn érek, sőt lehet, hogy soha nem nő be a fejem lágya. De azt mondják: - Egy basszista hangja kb. 45 éves korára érik be. Tehát az idő elérkezett, tanulni kezdtem, hogy pár év múlva ne kelljen kapkodva pótolni mindazt, ami most még előttem áll. Izgalommal és várakozással állok a feladat elé,  az áriák segítségével életemben először kicsit többet adhatok magamból, kicsit mélyebb „kissdezsőt” láthatnak - hallhatnak.

 

up