Eseménynaptár

h k sze cs p szo v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Hírlevél feliratkozás

Minősített Közművelődési Intézmény

 

A Babits Mihály Kulturális Központ elnyerte a Minősített Közművelődési Intézmény címet.

2016. január 21-én Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a Magyar Kultúra Napja alkalmából a Pesti Vigadóban, "Minősített Közművelődési Intézmény" címet adományozott a közművelődés minőségfejlesztésének alkalmazásával kiemelkedő teljesítményt nyújtó szervezeteknek, köztük a Babits Mihály Kulturális Központnak.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma idén ötödik alkalommal hirdetett pályázatot a Minősített Közművelődési Intézmény Cím elnyerésére. Az elismerések odaítélésének célja a közművelődési tevékenységet végző intézmények minőségorientált működésének ösztönzése és a közművelődési minőségfejlesztés eredményeinek elismerése.

A címet elnyerő intézmények közművelődési tevékenységében érvényesülnek a minőségfejlesztési alapelvek, úgy, mint partnerközpontúság, az egymástól való tanulás és a folyamatos fejlesztés, valamint a szervezeti vezetés és a munkatársi elkötelezettség a minőség iránt.

Az elismerésért járó díjat Csillagné Szánthó Polixéna, Szekszárd Megyei Jogú Város Humán Bizottságának elnöke és Halmai-Nagy Róbert, a Babits Mihály Kulturális Központ igazgatója vette át Dr. Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkártól.

A Magyar Kultúra Napja alkalmából rendezett díjátadón, a szintén Tolna megyei Sióagárdi Fecske Bábcsoport Csokonai –díjat kapott!

 

Képen:

Gerő Attila  Sióagárd polgármestere, Pekari Bernadett a Fecske Bábcsoport vezetője, Halmai-Nagy Róbert a  Babits Mihály Kulturális Központ igazgatója és Csillagné Szánthó Polixéna a Szekszárd MJV Önkormányzat Humán Bizottságának elnöke

  

 

up